Termeni si Conditii

 

S.C. IND  CEMA  INTERNATIONAL  S.R.L.: 

CUI: RO28117370

Nr. Reg. Com.: J10/185/2011

Trezorerie Râmnicu Sărat 

IBAN RON: RO68 TREZ 1675 069X XX00 3760

CEC: IBAN RON: RO86 CECE B000 30RO N044 4253

ALPHA BANK: IBAN RON: RO93 BUCU 1441 3042 3961 1RON
IBAN EURO: RO24BUCU1441215956720EUR

BCR: IBAN RON: RO66 RNCB 0097 1206 8213 0007

BT: IBAN RON: RO96BTRLRONCRT0333989202
IBAN EURO: RO46BTRLEURCRT0333989202

 

 

Sediu social: Str.  Alexandru Ioan Cuza, nr. 36, Râmnicu-Sărat,  județul Buzău

Adresă punct de lucru și corespondență:

Str.  Alexandru Ioan Cuza, nr. 36

125300/Rm. Sărat, județul Buzău

Tel.: 0784-433.850

Fax: 0238-56 00 00

e-mail: florin.grosu@vindem-ieftin.ro

web: www.vindem-ieftin.ro / Magazin.vindem-ieftin.ro

 

1.Definitii si termeni:

 

Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO este proprietatea firmei S.C. IND  CEMA  INTERNATIONAL  S.R.L. cu sediul social in Com. Podgoria, sat Podgoria, nr. 384,  județul Buzău si adresa punctului de lucru pe strada  Alexandru Ioan Cuza, nr. 36 cod 125300/Rm. Sărat, județul Buzău inregistrata la registrul comertului sub Nr. Reg. Com.: J10/185/2011 si CUI RO28117370, cont bancar IBAN Bancpost Rm.Sărat RO96BTRLRONCRT0333989202 deschis la Bancpost , numar de telefon 0238 560 000 si adresa de e-mail : office@vindem-ieftin.ro.

Atentie! IMPORTANT!

S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) nu incaseaza bani pe teren prin agenti de vanzari, incasarile se fac online prin banca sau aplicatia de plata card online securizata in baza facturii proforme sau in sediile noastre prezente pe site.

  • Fiecare factura proforma are numar unic de inregistrare si afisat consultantul dedicat in partea dreapta jos.
  • Verificati ca numarul consultantului sa fie prezent pe website alaturi de poza consultantului in sectiunea contact.
  • Pentru orice tentativa de frauda legata de S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. apelati URGENT la 0784 223 433 – Alexandru Enescu – Director Comercial  sau la cea mai apropiata unitate de Politie.

Vanzator – Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO

Consultant- Persoana autorizata de Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO sa ofere informatii si sa efectueze comenzi la solicitarea clientului.

Cumparator- Orice persoana fizica sau juridica majora, care efectueaza o comanda telefonic sau prin e-mail.

Client– Orice persoana majora fizica sau juridica, care are acces la orice continut al site-ului nostru prin mijloacele puse la dispozitie de Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO (telefonic, electronic, etc)

Site/website– Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO si subdomeniile acestuia.

 Comanda – o convorbire telefonica intre Vanzator si cumparator/client prin care Cumparatorul transmite consultantului, prin intermediul telefonului, e-mailul-ului sau formularului intentia sa de a achizitiona produse de pe site-ul nostru.

Bunuri – orice produs, inclusiv serviciile mentionate in Comanda (servicii de transport, servicii montaj), care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, clientului, ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta intelegerea la distanta incheiata intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO, Cumparatorului/Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze

 

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Lista cu Bunuri  favorite din portofoliul website-ului  pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii

 

Furnizor/Producator – persoana juridica sau persoana fizica autorizata responsabila de producerea si livrarea produselor catre Client.

Recenzii video dovada video trimisa de catre client, doar cu acordul acestuia cu materialele achizitionate prin Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO

 

La fiecare utilizare a site-ului nostru, cititi cu atentie informatiile afisate, deoarece pot aparea modificari, iar utilizarea site-ului implica acceptarea acestor modificari.

Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare in prealabil sau precizare a motivelor. Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO isi rezerva dreptul de a corecta orice eventuala eroare sau omisiune in afisare care poate interveni datorita unor greseli umane sau de software.

Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO reprezinta acordul dumneavoastra privitor la termenii si conditiile inscrise pe acest site.

Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO isi reverva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta un comportament si limbaj neadecvat sau au in baza noastra de date comenzi anulate succesiv, livrari refuzate.

 

2.Accesul la website

 

Prin accesarea site-ului nostru Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO  utilizatorul accepta in mod expres termenii si conditiile website-ului. Termenii si conditiile pot fi modificate orican de catre Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO. Prin acceptarea acestor termeni si conditii, utilizatorul/ clientul/consumatorul se face responsabil de activitatea desfasurata de la momentul solicitarii unei comenzi telefonic, prin formular, facebook, mesaj, sau whatsapp, etc.

 

 

In calitate de utilizator, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati care pot  pune in pericol buna functionare a website-ului, a serverului sau securitatea informatiilor. 

 

Acest site nu este destinat minorilor si nu vom prelucra date ce apartin acestora. In cazul unei sesizari cu privire la colectarea datelor vreunei persoane minore, vom sterge urgent datele personale sau adresa de e-mail ale acestora.

 

Prin accesarea website-ului Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO comanda produselor se va face prin trimiterea unei comenzi electronice pe site-ul nostru, prin apel telefonic sau prin e-mail.

 

Toate informatiile si fotografiile de prezentare a produselor nu reprezinta o obligatie contractuala si sunt folosite doar cu titlu de prezentare si informativ

 

Pretul modalitatea  de plata, informatiile specifice ale produselor sau comenzii dumneavoastra, vor fi comunicate prin telefon si prin factura proforma emisa  de catre consultantul nostru autorizat.

 

Comanda se considera incheiata intre Cumparator si consultantul website-ului Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO in momentul in care clientul si-a dat acordul asupra comenzii si a efectuat plata aferenta facturii proforme emise, iar conversatia a fost incheiata.

 

 

Dupa confirmarea comenzii, consultantul va emite o factura proforma pentru toate produsele si serviciile  agreate . Clientul are obligatia de a transmite corect toate informatiile cu privire la adresa livrarii produselor cat si informatiile necesare emiterii facturii.

 

In momentul livrarii produselor achizitionate pe site-ul nostru, clientul va primi avizul de insotire a marfii unde are obligatia sa receptioneze marfa calitativ si cantitativ, iar orice neregula este semnalata in prezenta delegatului (sofer)  si scrisa pe aviz factura fiscala aferenta produselor cumparate de pe Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO va fi emisa ulterior  in format electonic si la cerere va fi trimisa si fizic.

 

Prin plasarea comenzii telefonic sau orice canal folosit pus la dispozitie de Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO se considera ca utilizatorul este de acord cu termenii si conditiile mentionate.

 

  1. Dreptul de autor:

Site-ul Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO este proprietatea IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Programele folosite de catre Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO sunt prorpietatea noastra , iar transmiterea informatiilor catre firmele concurente este interzisa si se pedepseste conform legii dreptului de autor.

Toate materialele ( fotografii, video, postari) si datele clientilor ce au fost recompensati financiar in cadrul campaniei de fidelizare „RECENZII VIDEO” devin proprietatea deplina si oficiala a S.C. IND CEMA INTERNATIONAL S.R.L. (Vindem-ieftin.ro Casa de comenzi) si vor fi folosite in campaniile noastre de promovare pe toate canalele de Social Media, Google, Websiteuri, etc…; in scopul de a convinge noi clienti sa vina catre noi.

      4. Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi folosite de catre Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO doar in scopul comenzilor, vanzarii de produse si informarii cu privire la serviciile noastre, oferte, produsele din portofoliul nostru. 

Website-ul nostru nu se adreseaza minorilor, iar datele colectate nu vor apartine acestora. In cazul in care vor fi colectate date ale minorilor, acestea vor fi sterge imediat de catre departamentul care se ocupa de stergerea datelor din sistemul nostru.

Pentru informatii cat mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati sectiunea special creata GDPR pentru politica de confidentialitate si protectia datelor!

       5.Politica preturilor afisate:

    • Toate preturile aferente produselor prezentate pe Magazin.Vindem-ieftin.ro contin T.V.A., cu exceptia anumitor produse unde este specificat langa sau sub pretul afisat ca acesta nu contine T.V.A.

 

       6.Nelamuriri si Informatii:

Doar comenzile cu sume sub 500 lei pot fi realizate cu plata ramburs!

 

Inainte de a plasa o comanda, asigurati-va ca numerele de telefon sa fie cele de pe Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO Contact.

 

Doar aceste persoane sunt autorizate sa finalizeze comanda dumneavoastra  si sa emita facturi/proforme in numele website-ului Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO

 

Pentru mai multe detalii sau daca aveti nelamuriri cu privire la politica de retur, sau orice nemultumire cu privire la serviziile si produsele din portofoliul puteti contacta: Magazin.VINDEM-IEFTIN.RO

 

Liliana Dumitrascu: 0766 065 665

Bianca Ghita:  0784 433 000

e-mail : :office@vindem-ieftin.ro

 

 

 

Va multumim!